Taxi Brussel Airport

Met de taxi naar Brussel Airport in Zaventem

Wij zijn een taxibedrijf uit Breda dat altijd voor u klaar staat. Wij kunnen u vanuit de omgeving naar locaties in vrijwel heel Nederland brengen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw reis.

brussel

Met de taxi naar Brussel Airport

Gaat u binnenkort op vakantie, of op zakenreis en bent u op zoek naar vervoer door middel van een taxi naar Brussel Airport? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als u een taxi bij ons reserveert, zorgen wij ervoor dat we stipt op tijd bij u aankomen, waarna wij voor een veilige en comfortabele reis zorgen. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk professionals, ze weten de beste en snelste routes en zetten u op het juiste tijdstip af op uw bestemming.

Reserveer gemakkelijk uw taxi naar Zaventem

Wij kunnen u vanuit een hoop verschillende locaties in Brabant naar de luchthaven brengen, wij zijn namelijk actief in heel de provincie. Zo reserveert u bijvoorbeeld gemakkelijk vanuit Tilburg, Oosterhout, of Etten-Leur een taxi naar Brussel Airport in Zaventem. Ook kunt u reserveren als u vanuit Roosendaal of Prinsenbeek per taxi naar Brussel Airport wilt reizen. Woont u in, of in de buurt van, een van deze locaties? Dan brengen wij u graag naar Brussel Airport. Ook voor vervoer dichter bij huis, of naar andere luchthavens kunt u bij ons terecht.

Wilt u een taxi naar Brussel Airport in Zaventem reserveren? Dat kan gemakkelijk door op onderstaande knop te klikken, of door even contact met ons op te nemen.

Reserveer een taxi!

Taxi Oosterhout

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Een scherpe prijs voor de taxi naar Brussel Airport

Wij van vinden een goede service enorm belangrijk. Comfort en veiligheid spelen daarbij een grote rol, maar de prijs is net zo belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor eerlijke, scherpe prijzen. 

Omdat wij vanuit heel Brabant rijden, kunnen wij geen vaste prijzen noemen. U kunt echter gemakkelijk en vrijblijvend een prijs voor uw reis bij ons opvragen.

Een taxi naar Brussel Airport reserveren