Taxi Dongen

Als u op zoek bent naar een taxi van of naar Dongen, bent u zeker aan het juiste adres. Wij zijn namelijk actief door heel Brabant en brengen u graag naar de juiste bestemming. Dit doen we snel, veilig, comfortabel en voor een scherpe prijs, zodat u zorgeloos kunt reizen.

Reserveer een taxi!

Snel en comfortabel met de taxi naar Dongen

Wanneer u met de taxi vanuit Dongen reist, wilt u natuurlijk graag veilig, comfortabel en snel reizen. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Wij hebben enkel vakbekwame chauffeurs in dienst die uw welzijn op nummer één zetten. Onze auto’s worden regelmatig onderhouden en beschikken over de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. 

Verder houden onze chauffeurs zich natuurlijk netjes aan alle verkeersregels. Ze zorgen ervoor dat ze op tijd bij u op locatie zijn, zodat u vervolgens weer op tijd op uw bestemming aankomt. Gaat u met vakantie? Dan kunnen wij u natuurlijk ook veilig naar Schiphol brengen. Bagage wordt gratis mee vervoerd.

Beeldbank GOLF
Taxi Breda

Voor een scherpe prijs met de taxi vanuit Dongen

Gaat u met de taxi van Breda naar Dongen, van Dongen naar Breda, of van Dongen naar een andere locatie, dan wilt u natuurlijk graag weten wat de prijs van uw rit is. Wij zijn hier altijd helder over en zorgen ervoor dat onze prijzen duidelijk zijn. We rijden netjes op de meter. Onze prijslijst kunt u hier dan ook vinden. Zo zorgen we ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan en dat u weet wat u kunt verwachten. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen voor een prijsindicatie.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Met de taxi naar Dongen? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een taxi van of naar Dongen? Dan kunt u zeker terecht bij ons! Wij brengen u graag snel en veilig van de ene naar de andere locatie. U kunt op onze website gemakkelijk online een reservering maken. Hebt u nog vragen, of maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.