Taxi Etten-Leur

Taxicentrale voor taxiservices van en naar Etten-Leur

Een taxibedrijf dat u van of naar Etten-Leur en omstreken kan brengen? Wij zorgen voor een ontspannen en comfortabele taxirit, waarbij we er altijd voor zorgen dat u op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Taxi Etten-Leur naar Breda of wil je een taxi Etten-Leur naar Roosendaal, alles is mogelijk.

Reserveer een taxi!

Gemakkelijk op pad met Taxi Etten-Leur

Ons taxibedrijf brengt u naar iedere gewenste locatie. Wij brengen u zonder problemen overal naartoe. Ook locaties wat verder weg zijn voor ons geen probleem, zo kunt u gemakkelijk met de taxi naar bijvoorbeeld de luchthaven.

Taxi Breda

Snel en stipt op tijd

Een taxi van of naar Etten-Leur reserveren gaat met wederzijds vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat we altijd stipt op tijd zijn, zodat we u snel en gemakkelijk naar uw bestemming kunnen brengen. Wij hebben enkel vakbekwame taxichauffeurs in dienst en onze auto’s zijn voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Zo zorgen wij ervoor dat uw rit veilig en comfortabel verloopt. Zodra u in de taxi stapt, hoeft u enkel achterover te leunen en te ontspannen.

Tevens zorgen wij voor onder andere:
Taxi naar Schiphol
Taxi Etten-Leur
Taxi Breda
Taxi Bus

Hét taxibedrijf voor regio Etten-Leur

Gaat u een dagje uit naar Etten-Leur en wilt u hiervoor een taxi reserveren? Of wilt u vervoer terug naar huis vanuit de stad? Wij staan voor u klaar! Of u nu een taxi of een taxibusje wilt reserveren, we hanteren lage tarieven en brengen u snel naar de plek van bestemming. Hierbij houden we rekening met eventuele speciale eisen en bagage wordt altijd gratis mee vervoert.

Comfortabel met een taxi reizen naar uw bestemming

Wilt u plekken bezoeken die ver uit elkaar liggen of gaat u iemand bezoeken die ver weg woont? Dan kan het prettig zijn om gebruik te maken van een taxi of taxibus die u rechtstreeks naar de plaats van bestemming vervoert. We staan voor u klaar op het tijdstip en plaats die u wilt. Taxi vanuit of naar Etten-leur, maar ook voor andere plaatsen.

Veilig en verantwoord vervoer voor korte en lange afstandsritten

Wij voeren ritten uit van en naar Etten-Leur en omstreken. Ook langeafstandsritten naar een luchthaven voeren we graag voor u uit. Al onze taxi’s en taxibussen worden regelmatig gereinigd en we volgen de richtlijnen van de taxibranche om uw veiligheid te waarborgen.

Altijd een helder tarief

Wij hanteren heldere tarieven; we rijden altijd netjes op de meter, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Bekijk hieronder voor onze tarieven of bel voor een prijsindicatie. Neem ook gerust contact met ons op wanneer u speciale eisen heeft voor uw rit. Wij denken graag met u mee om de rit zo prettig mogelijk te laten verlopen voor u!

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Dé betrouwbaarste Taxi Etten-Leur

Een taxi reserveren doet je snel en eenvoudig, wij zullen altijd stipt op tijd arriveren, zodat u op tijd op uw bestemming aankomt. Voor een fijne, comfortabele taxi service in Etten-Leur kunt u altijd even contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via de groene knop hieronder. Ook als u nog vragen hebt, of op zoek bent naar wat meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Reserveer een taxi! 0625101027