Taxi Oosterhout

Taxi of taxibus bestellen voor vervoer van of naar Oosterhout

Bent u op zoek naar een fijn taxibedrijf dat u van of naar Oosterhout kan brengen? Dan kunt u zeker terecht bij ons! Wij verzorgen fijne, comfortabele ritten van en naar Oosterhout voor een scherpe prijs.

Reserveer een taxi!

Comfortabel met de taxi van en naar Oosterhout

Vanuit Breda rijden wij door de hele regio. Bent u dus op zoek naar een taxi in Oosterhout of een andere locatie, dan kunt u ook bij ons terecht. Al onze auto’s zijn voorzien van de meest comfortabele stoelen, zodat u optimaal kunt ontspannen tijdens uw reis. Onze chauffeurs zetten u veilig en snel af op de gewenst locatie. Wij halen u op bij de gewenste ophaallocatie en zetten u op het gewenste tijdstip op de plaats van bestemming af.

centrum-oosterhout

Veilig en snel op pad met onze taxi van of naar Oosterhout

Vanuit Breda en omgeving brengt onze taxi u naar iedere gewenste locatie. Van de luchthaven tot een andere omgeving zoals Oosterhout, wij staan voor u klaar. Als u een taxi bij ons reserveert, zorgen wij er altijd voor dat wij stipt op tijd zijn, zowel bij het ophalen van u, als bij het afzetten op locatie. Wij zorgen ervoor dat de reis geen minuut langer duurt dan dat deze hoeft te duren en zetten u dus snel en stipt op uw bestemming af.

Onze auto’s zijn ook voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Daarbij werken wij met professionele, zeer bekwame chauffeurs. Stuk voor stuk zijn dit topchauffeurs die stabiel op de weg liggen. Zo weet u zeker dat u veilig in de auto zit en op uw bestemming aankomt.

Tevens zorgen wij voor onder andere:
Luchthaven Schiphol taxi
Taxi Etten-Leur
Taxi Breda
Taxi Bus 

Voordelige tarieven en betaalmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat de reis van onze klanten zo comfortabel mogelijk verloopt. Dat begint al bij het reserveren, daarom bieden we aan onze klanten verschillende betaalmogelijkheden aan. Zo kunt u betalen op de manier die u prettig vindt en profiteert u altijd van een voordelig tarief.

VIP-diensten

Als taxibedrijf bieden we naast onze reguliere taxidiensten ook VIP-vervoer aan. Dit houdt in dat u bij ons een privéchauffeur kunt inhuren voor speciaal VIP-vervoer. Wij zorgen er dan voor dat een privéchauffeur voor u klaar staat die gedurende de hele dag of nacht, conform de afgesproken tijd, tot uw beschikking staat. Wij passen ons hierbij volledig aan uw schema aan. Ook voor deze ritten hanteren we uiteraard de scherpste prijzen zodat u altijd een voordelig tarief betaalt.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Neem contact met ons op!

Een taxi reserveren werkt in wederzijds vertrouwen, wij zullen altijd stipt op tijd arriveren, zodat u op tijd op uw bestemming aankomt. Voor een fijne, comfortabele taxi service in Oosterhout kunt u altijd even contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via de groene knop hieronder. Ook als u nog vragen hebt, of op zoek bent naar wat meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Reserveer een taxi! 0625101027