Taxi Prinsenbeek

Wij zijn een taxibedrijf dat u van of naar Prinsenbeek en omstreken kan brengen. Zo rijden wij bijvoorbeeld van Breda naar Prinsenbeek, van Prinsenbeek naar Breda, of van Prinsenbeek naar een andere locatie. Waar u ook heen wilt, wij zorgen voor een comfortabele taxirit.

Reserveer een taxi!

Stipt op tijd met de taxi vanuit Prinsenbeek

Als u een taxi vanuit Prinsenbeek reserveert, is het natuurlijk belangrijk dat u op tijd aankomt op uw bestemming. Wij zorgen daar dan ook voor. Wij hebben stuk voor stuk ervaren chauffeurs in dienst die u snel en veilig van plek naar plek kunnen brengen. Onze auto’s worden verder ook regelmatig gekeurd en natuurlijk goed onderhouden. Daarbij zijn onze auto’s voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Zo komt u netjes op tijd op uw bestemming aan en weet u zeker dat u veilig onderweg bent. Moet u wat verder reizen? Ook dat is geen probleem, we rijden u bijvoorbeeld ook graag naar Schiphol.

Nederland, Noord-Brabant, Breda, 23-08-2016; Prinsenbeek. Infrabundel, combinatie van autosnelweg A16 gebundeld met de spoorlijn van de HSL (re).  Park Overbos met stadsduct Over-bos in de voorgrond, stadsduct Valdijk daar achter. De bundel loopt in tunnelbakken, lokale wegen gaan over deze infrabundel heen, door middel van de zogenaamde stadsducten, gedeeltelijk ingericht als stadspark.
Combination of motorway A16 and the HST railroad, crossed by local roads by means of *urban ducts*, partly designed as public  parks.
luchtfoto (toeslag op standard tarieven);
aerial photo (additional fee required);
copyright foto/photo Siebe Swart
Taxi Breda

Met de taxi van en naar Prinsenbeek voor een scherpe prijs

Wij hanteren altijd scherpe en heldere tarieven. Wij rijden altijd netjes op de meter, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo ontstaat er geen verwarring over de prijs en weet u zeker dat u niet te duur uit bent wanneer u bij ons een rit reserveert. Natuurlijk houden we ook rekening met eventuele speciale eisen, daarbij wordt bagage altijd gratis mee vervoert. Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Een lijst van onze tarieven kunt u hieronder vinden. Natuurlijk mag u ook altijd bellen voor een prijsindicatie.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Op zoek naar een taxi vanuit Prinsenbeek?

Bent u op zoek naar een taxi die u van of naar Prinsenbeek kan rijden? Dan kunt u zeker bij ons terecht! Wij brengen u graag naar uw bestemming en helpen u graag. Als u op zoek bent naar een taxi in Prinsenbeek, kunt u online reserveren, of u kunt contact met ons opnemen.