Taxi Rijen

Wanneer u binnenkort van of naar Rijen wilt met de taxi, is het fijn als u een betrouwbaar taxibedrijf kunt vinden waar u van op aan kunt. U kunt dan terecht bij ons! Wij zorgen voor een goed verzorgde, veilige en comfortabele taxirit van of naar Rijen.

Reserveer een taxi!

De beste taxi in Rijen

Wij hebben jarenlange ervaring en wij hebben dan ook enkel professionele, vakbekwame chauffeurs in dienst. Al onze mensen zijn stuk voor stuk zeer bekwame chauffeurs en weten precies hoe ze u veilig, op tijd en snel bij uw bestemming krijgen. Ook onze auto’s zijn van topkwaliteit. Ze worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden, waardoor ze uiterst veilig zijn en comfortabel rijden. Daarbij zijn ze voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Zo kunt u zorgeloos instappen en genieten van de rit.

teteringen

Wij verzorgen verschillende diensten

Als taxibedrijf bieden wij verschillende diensten aan. Zo zorgen we ervoor dat we u altijd van A naar B kunnen vervoeren en dat we altijd klaar staan om te helpen. Wij brengen u bijvoorbeeld naar de luchthaven wanneer u met vakantie gaat. Uw bagage wordt dan vanzelfsprekend gratis mee vervoerd. Verder hebben wij ook een taxi bus voor grotere gezelschappen, bieden we zakelijk vervoer aan en hebben we een zorgtaxi.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Een scherpe prijs voor een taxi naar Rijen

Een scherpe prijs voor een taxirit is natuurlijk erg belangrijk, wij begrijpen dat helemaal en hanteren zelf dan ook scherpe tarieven. Daarbij zijn we helder en duidelijk over onze tarieven, waardoor u altijd precies weet wat u kunt verwachten bij ons. Zo komt u later niet voor een vervelende verrassing te staan. Wij rijden netjes op de meter en wanneer u graag een prijsindicatie hebt, kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

Neem contact op met ons taxibedrijf nabij Rijen

Wanneer u een taxi in Rijen wilt reserveren, kunt u altijd terecht bij ons, wij helpen u immers graag. Als taxibedrijf in Rijen is service erg belangrijk voor ons, wij zorgen er daarom altijd voor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. U kunt gemakkelijk online reserveren, maar als u nog vragen hebt, of liever telefonisch een afspraak maakt, kunt u natuurlijk ook even contact met ons opnemen.