Taxi Rijsbergen

Wij zijn een professioneel taxibedrijf dat werkzaam is door heel Brabant. Bent u dus op zoek naar een taxi in Rijsbergen, dan kunt u zeker ook bij ons terecht. Met plezier brengen wij u snel en comfortabel naar uw volgende bestemming.

Reserveer een taxi!

Wij zorgen voor een comfortabele rit met de taxi naar Rijsbergen

Wij staan voor veilig, snel en comfortabel vervoer. Wij hebben enkel vakbekwame, professionele chauffeurs in dienst, wat betekent dat u zich nooit onveilig in onze auto’s hoeft te voelen. Onze chauffeurs houden zich altijd netjes aan de verkeersregels. Daarbij zorgen onze chauffeurs er altijd voor dat ze op tijd bij u voor de deur staan en dat ze u ook weer op tijd bij uw bestemming brengen. Zo kunt u ontspannen en comfortabel reizen.

Onze auto’s zijn voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Ook worden onze auto’s regelmatig nagekeken en onderhouden, zodat u zeker weet dat u veilig met ons op pad kunt. Uw reis kan zo zorgeloos en op een fijne manier beginnen.

Beeldbank GOLF
Taxi Breda

Onze diensten

Als taxibedrijf bieden wij verschillende diensten aan. Onze klanten zijn immers belangrijk voor ons en we willen graag zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Daarom bieden wij bijvoorbeeld zakelijk vervoer en VIP ritten aan. Verder kunt u bij ons ook een taxi bus inschakelen voor grotere gezelschappen en hebben wij een zorgtaxi. Wanneer u op vakantie gaat kunnen wij u ook naar de luchthaven brengen. De bagage die u dan meeneemt, wordt dan natuurlijk gratis vervoerd.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Met de taxi van en naar Rijsbergen voor een scherpe prijs

Wij vinden een betaalbare service belangrijk. Daarom hanteren wij scherpe tarieven en zorgen we ervoor dat wij helder en duidelijk zijn over de prijzen die we hanteren. Al onze tarieven kunt u dan ook gemakkelijk op onze website terugvinden. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en weet u precies wat u kunt verwachten. Hebt u toch nog vragen over onze tarieven, dan mag u natuurlijk altijd even bellen.

Taxi in Rijsbergen nodig?

Hebt u een taxi van Rijsbergen naar Breda, of naar een andere locatie nodig? Dan kunt u terecht bij ons! Wij vervoeren u graag naar uw volgende bestemming. Dit doen we uiteraard snel, veilig, comfortabel en voor een scherpe prijs. Wilt u reserveren? Dat kan gemakkelijk op onze website, of u kunt even contact met ons opnemen.