Taxi Rotterdam Airport

Taxi naar Rotterdam Airport

Wij zijn een taxibedrijf dat werkzaam is door heel Nederland, maar voornamelijk in Brabant. Wij vervoeren u vanuit Breda en omstreken naar locaties door vrijwel heel Nederland. Wij zorgen voor een comfortabele en veilige reis, waarbij u mooi op tijd aankomt op uw bestemming.

Een fijne rit met de taxi naar Rotterdam Airport

Gaat u binnenkort op vakantie en bent u op zoek naar een taxibedrijf dat u naar Rotterdam Airport kan brengen? Zoek dan niet verder, want wij kunnen u hierbij helpen. Zorgen voor een taxi richting de luchthaven van Rotterdam en vertrekken op tijd. Zo zorgen we ervoor dat u op de juiste tijd aankomt op Rotterdam Airport. Onze auto’s zijn uitgerust met de belangrijkste veiligheidsmaatregelen en comfortabele stoelen. Wanneer u bij ons instapt, kunt u simpelweg ontspannen en uitkijken naar uw reis.

rotterdam-airport
breda centrum taxi 076
Luchthaven Schiphol taxi Breda

Reserveer uw taxi naar Rotterdam Airport

Als u op zoek bent naar een taxi naar Rotterdam Airport vanuit Tilburg, Oosterhout, of Etten-Leur, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen u graag vanuit Breda en omgeving naar Rotterdam Airport. Daarbij zijn wij werkzaam in heel Brabant, u kunt dus ook een taxi richting Rotterdam Airport vanuit Roosendaal en Prinsenbeek  reserveren. Als u in, of in de buurt van, één van deze locaties woont, brengen wij u graag met onze taxi naar de luchthaven van Rotterdam. Ook als u een regiotaxi dichter bij huis nodig hebt, staan wij voor u klaar.

Een taxi naar Rotterdam Airport reserveren doet u gemakkelijk en snel. Hiervoor klikt u simpelweg op onderstaande knop, of neemt u even contact met ons op.

Reserveer nu uw taxi!

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Goedkoop en snel met de taxi naar Rotterdam Airport

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Comfort en veiligheid zijn hierbij natuurlijk erg belangrijk, maar ook de prijs van een rit speelt hierin een rol. Wij weten we dat maar al te goed en houden we daar dan ook zeker rekening mee. Wij zorgen voor een eerlijke prijs en houden deze zo laag mogelijk. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

De prijs van uw tripje naar de luchthaven is afhankelijk van de locatie waarvandaan we u brengen. Voor een precieze prijsberekening, kunt u snel, simpel en vrijblijvend een prijs bij ons opvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een taxi naar Rotterdam Airport reserveren