Taxi Terheijden

Taxi Terheijden

Bent u op zoek naar een goede taxi in Terheijden of in de buurt van Terheijden? Dan kunt u terecht bij ons! Wij zijn een zeer professioneel taxibedrijf in de buurt van Terheijden en brengen u graag van de ene plek naar de andere. Dit doen we natuurlijk op een comfortabele, veilige en snelle manier. Zo kunt u heerlijk ontspannen tijdens uw reis.

Reserveer een taxi!

Met de taxi naar Terheijden: comfortabel en snel

Wanneer u met de taxi reist, is het natuurlijk belangrijk dat u comfortabel en snel kunt reizen. Wij weten hier alles van. Als taxibedrijf hebben wij enkel professionele, vakbekwame chauffeurs in dienst. Zij zorgen er altijd voor dat ze op tijd bij u voor de deur staan en dat ze u ook weer op tijd op de locatie brengen. 

Onze chauffeurs houden zich netjes aan de verkeersregels en rijden natuurlijk veilig, waardoor u zorgeloos op pad kunt gaan. Ook onze auto’s worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd. Daarbij beschikken deze over de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Zo weet u zeker dat u ontspannen in onze auto kunt stappen.

centrum-oosterhout

Over onze diensten

Omdat wij er voor al onze klanten willen zijn en voor iedereen willen klaar staan, bieden wij verschillende diensten aan. Zo kunt u ons inschakelen voor zakelijk vervoer en zelfs VIP vervoer, maar hebben wij ook een taxi bus en een zorgtaxi. Daarbij kunnen we u naar de luchthaven brengen wanneer u met vakantie gaat. Zo hoeft u niet zelf het parkeren van uw auto te regelen, stapt u gewoon uit en hebt u verder nergens last van. Hierbij is het vervoer van uw bagage natuurlijk gratis.

Vanuit Terheijden met de taxi voor een scherpe prijs

Voor een taxi naar Terheijden wilt u natuurlijk het liefst niet te veel betalen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij hanteren daarom scherpe tarieven en zijn hier erg helder over. Zo weet u van tevoren welke kosten u kunt verwachten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij rijden precies en netjes op de meter. Wilt u graag van tevoren al een prijsindicatie, dan kunt u natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

Op zoek naar een taxi in Terheijden? Neem contact op!

Wilt u binnenkort met een taxi van Terheijden naar bijvoorbeeld Breda en bent u op zoek naar een goed taxibedrijf, dan kunt u zeker bij terecht! Wij zijn een zeer ervaren taxibedrijf en brengen u dan ook graag naar uw bestemming. Wilt u reserveren, dan kunt u dat erg makkelijk gewoon op onze website doen. Hebt u eerst nog wat vragen of reserveert u liever telefonisch? Dan mag u ook altijd contact opnemen met ons.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!