Taxi Terheijden

Taxi Terheijden

Bent u op zoek naar een goede taxi in Terheijden of in de buurt van Terheijden? Dan kunt u terecht bij TaxiBreda076! Wij zijn een zeer professioneel taxibedrijf in de buurt van Terheijden en brengen u graag van de ene plek naar de andere. Dit doen we natuurlijk op een comfortabele, veilige en snelle manier. Zo kunt u heerlijk ontspannen tijdens uw reis.

Reserveer een taxi!

Met de taxi naar Terheijden: comfortabel en snel

Wanneer u met de taxi reist, is het natuurlijk belangrijk dat u comfortabel en snel kunt reizen. Wij van TaxiBreda076 weten hier alles van. Als taxibedrijf hebben wij enkel professionele, vakbekwame chauffeurs in dienst. Zij zorgen er altijd voor dat ze op tijd bij u voor de deur staan en dat ze u ook weer op tijd op de locatie brengen. 

Onze chauffeurs houden zich netjes aan de verkeersregels en rijden natuurlijk veilig, waardoor u zorgeloos op pad kunt gaan. Ook onze auto’s worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd. Daarbij beschikken deze over de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Zo weet u zeker dat u ontspannen in onze auto kunt stappen.

centrum-oosterhout

Over de diensten van TaxiBreda076

Omdat wij er voor al onze klanten willen zijn en voor iedereen willen klaar staan, bieden wij van TaxiBreda076 verschillende diensten aan. Zo kunt u ons inschakelen voor zakelijk vervoer en zelfs VIP vervoer, maar hebben wij ook een taxi bus en een zorgtaxi. Daarbij kunnen we u naar de luchthaven brengen wanneer u met vakantie gaat. Zo hoeft u niet zelf het parkeren van uw auto te regelen, stapt u gewoon uit en hebt u verder nergens last van. Hierbij is het vervoer van uw bagage natuurlijk gratis.

Vanuit Terheijden met de taxi voor een scherpe prijs

Voor een taxi naar Terheijden wilt u natuurlijk het liefst niet te veel betalen. Dat begrijpen wij van TaxiBreda076 maar al te goed. Wij hanteren daarom scherpe tarieven en zijn hier erg helder over. Zo weet u van tevoren welke kosten u kunt verwachten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij rijden precies en netjes op de meter. Wilt u graag van tevoren al een prijsindicatie, dan kunt u natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

Op zoek naar een taxi in Terheijden? Neem contact op!

Wilt u binnenkort met een taxi van Terheijden naar bijvoorbeeld Breda en bent u op zoek naar een goed taxibedrijf, dan kunt u zeker bij TaxiBreda076 terecht! Wij zijn een zeer ervaren taxibedrijf en brengen u dan ook graag naar uw bestemming. Wilt u reserveren, dan kunt u dat erg makkelijk gewoon op onze website doen. Hebt u eerst nog wat vragen of reserveert u liever telefonisch? Dan mag u ook altijd contact opnemen met ons.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren en professionele taxibedrijf voor Breda en omgeving! Wij zorgen ook taxiservices voor Etten-Leur en Oosterhout.

Socials

Betaalmogelijkheden

Taxi Breda 076

Postbus locatie

Taxi Breda 076
Box E7077
Postbus 9518
4801LM Breda
Nederland

SEO: We Talk SEO. Alle rechten voorbehouden.