Taxi Teteringen

Hoewel onze naam anders doet vermoeden, rijden we niet alleen door Breda. Wij zijn actief door vrijwel heel Brabant en brengen u dan graag ook naar uw gewenste bestemming. Hebt u dus bijvoorbeeld een taxi in Teteringen nodig, dan kunt u ook zeker bij ons terecht.

Reserveer een taxi!

Met de taxi van en naar Teteringen voor een scherpe prijs

Natuurlijk is het fijn als u een goede taxi in Teteringen hebt gevonden, maar het is nog fijner als u weet wat u kunt verwachten wat de prijs betreft. Wij zijn daarom volledig open over onze prijzen. Wij rijden precies op de meter en handelen scherpe prijzen, zodat u helemaal weet waar u aan toe bent. Er ontstaat zo geen verwarring en u komt zo ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Een lijst van onze vaste tarieven kunt u hier vinden, maar natuurlijk mag u ook altijd bellen voor een prijsindicatie. Ook als u nog speciale eisen hebt, kunnen wij hier rekening mee houden. Daarbij vervoeren wij bagage natuurlijk gratis.

teteringen

Op tijd op de juiste bestemming met onze taxi in Teteringen

Wij brengen u graag van Breda naar Teteringen, van Teteringen naar Breda, of van Teteringen naar een andere locatie. Wanneer u met onze taxi reist, weet u zeker dat u veilig reist. Wij onderhouden onze auto’s namelijk goed en onze auto’s zijn dan ook allemaal voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Daarbij hebben wij enkel vakbekwame chauffeurs in dienst die uw veiligheid op nummer één zetten.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat u op tijd op uw locatie aankomt. Wij zorgen er daarom voor dat we op de juiste tijd bij u arriveren en voldoende tijd hebben om naar de bestemming te rijden. Zo kunt u ontspannen reizen en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wilt u wat verder weg, zoals bijvoorbeeld naar Schiphol? Ook dat is geen probleem en hiervoor bieden wij dan ook speciale diensten aan.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Neem contact op voor een taxi in Teteringen

Wilt u graag een taxi in Teteringen reserveren? Dan kunt u makkelijk online reserveren. Ook als u nog vragen hebt, graag een prijsindicatie wilt, of liever telefonisch reserveert, kunt u bij ons terecht. Neem dan gewoon even contact met ons op.