Taxi Tilburg

Taxi of taxibus in Tilburg

Een taxi in of rondom Tilburg nodig? Geen probleem! Wij komen op veel verschillende locaties en brengt u met plezier naar iedere bestemming. Wij brengen u snel en comfortabel naar de gewenste plaats van bestemming.

Reserveer een taxi!

Tilburg Netherlands - September 10, 2019: Saint Joseph Church with terraces in front in the historic centre of Tilburg in Brabant Netherlands,

Met de taxi van en naar Tilburg

Wij brengen u graag van of naar Tilburg en omliggende plaatsen. U kunt ons bellen voor een taxi naar Gilze en Rijen, Oosterhout, en Etten-Leur. Naast onze reguliere taxidiensten bieden wij ook zakelijk vervoer aan en speciale zorgtaxi’s. Ook hebben wij speciaal VIP-vervoer, voor als u voor een hele dag of langere periode een vaste taxichauffeur wilt hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie over een taxi of taxibusje naar Tilburg.

Comfortabel, veilig en snel met de taxi van of naar Tilburg

Wilt u vooraf een taxi reserveren? Bijvoorbeeld omdat u een taxi naar Tilburg centraal station wilt reserveren? Of omdat u een taxi wilt reserveren van een rit van Tilburg naar Eindhoven? Neem dan contact met ons op met onze taxicentrale nabij Tilburg om nu of later uw taxi te reserveren. 

Reserveert u een taxi in Tilburg, dan zorgen wij ervoor dat we stipt op tijd zijn, dat de reis zo snel mogelijk verloopt en dat we u ook weer op de juiste tijd bij uw bestemming afzetten. Daarbij zorgen wij voor een scherpe prijs, zodat u nooit teveel betaalt.

Tevens zorgen wij voor onder andere:
Taxi naar Schiphol, Rotterdam Airport, Brussel Airport en Eindhoven Airport
Taxi van en Etten-Leur
Taxi van en naar Breda

Comfortabel, veilig en snel met de taxi van en naar Tilburg

Reist u naar het buitenland en wilt u zeker zijn dat u op tijd bent voor uw vlucht? Wij kunnen u ook naar verschillende luchthavens brengen, zoals naar de luchthaven van Rotterdam of zelfs naar Brussel. Waar u ook naartoe wilt, Wij staan voor u klaar. Wij halen u op de afgesproken locatie en tijd op, en zorgen ervoor dat u ruim van tevoren aanwezig bent op de luchthaven. Zo hoeft u alleen nog maar voor te bereiden op de vlucht en kunt u ontspannen naar de luchthaven reizen. Bagage en koffers nemen wij altijd gratis mee.

Al onze auto’s zijn voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen. Daarbij hebben wij enkel vakbekwame, professionele chauffeurs in dienst. Onze auto’s zijn ook voorzien van zeer comfortabele stoelen. Zo zorgen we ervoor dat u veilig en ontspannen op uw bestemming aankomt.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Vragen? Wij helpen u graag op weg!

Hebt u nog vragen, wilt u wat meer informatie, of bent u op zoek naar specifieke prijzen? Neem dan even contact met ons op, onder andere via de groene knop hieronder. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en berekenen graag vrijblijvend een prijs voor uw reis. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u een rit bij ons boekt.

Reserveer een taxi! 0625101027