Taxi Zevenbergen

Een goed taxibedrijf kan u brengen en halen waar u maar wil. Zo brengen wij u met onze taxi van of naar Zevenbergen. Dit doen we natuurlijk snel, comfortabel en veilig, zodat u volledig ontspannen op uw bestemming aankomt.

Reserveer een taxi!

Met ons taxibedrijf naar Zevenbergen

Zorgeloos is ons motto. Wij zorgen er dan ook voor dat we op tijd bij u voor de deur staan, zodat u vervolgens weer op tijd op uw bestemming aankomt. Wij hebben stuk voor stuk professionele, vakbekwame chauffeurs in dienst. Dat maakt niet alleen dat wij zeer bekwaam zijn als taxibedrijf, maar ook dat u met een gerust hart in onze auto kunt stappen. Veiligheid staat bij ons namelijk voorop. Onze auto’s worden dan ook regelmatig gecontroleerd en onderhouden, daarbij zijn deze voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen.

Beeldbank GOLF
Taxi Breda

Dit zijn de diensten van onze Zevenbergen taxi

Wij bieden verschillende diensten aan, zodat we voor zoveel mogelijk mensen van nut kunnen zijn. We helpen u immers graag met het vinden van het juiste vervoer en u kunt dan ook vrijwel altijd bij ons terecht. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld onder andere zakelijk vervoer, brengen we u naar de luchthaven, hebben we een taxi bus en een zorgtaxi. Wanneer u op vakantie gaat, vervoeren we uw bagage natuurlijk gratis mee.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Voor een scherpe prijs met de taxi naar Zevenbergen

Wanneer u met een taxi reist, wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Met de taxi naar Zevenbergen hoeft dan ook helemaal niet zo duur te zijn. Wij hanteren bijvoorbeeld scherpe prijzen en vervoeren u graag. Wij zijn dan ook altijd duidelijk over onze prijzen, deze kunt u immers gewoon op onze website vinden. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u graag een prijsindicatie dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen. We staan u graag te woord.

Neem contact op met ons taxibedrijf in Zevenbergen

Bent u op zoek naar een goede taxi in Zevenbergen die u naar Breda kan brengen bijvoorbeeld? Dan hoeft u niet verder te zoeken, Wij helpen u hier graag bij! Wanneer u een taxi in Zevenbergen wilt reserveren, kunt u gemakkelijk online een reservering maken. Wilt u liever telefonisch reserveren, of hebt u nog vragen? Dan mag u natuurlijk ook altijd even contact opnemen.