Taxi Zundert

Als u op zoek bent naar een taxi uit Zundert, kunt u zeker bij ons aankloppen. Wij brengen u met plezier van de ene naar de andere locatie, zo brengt onze taxi in Zundert u bijvoorbeeld naar Breda, of naar een andere bestemming. Dit doen wij natuurlijk op een comfortabele, snelle en veilige manier.

Reserveer een taxi!

Comfortabel en snel met de taxi naar Zundert

Een rit met een taxi naar Zundert hoor comfortabel en veilig te zijn. Dat zijn dan ook twee van onze belangrijkste punten. Wij hebben enkel vakbekwame chauffeurs in dienst. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat we op tijd bij u aan de deur staan en dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Daarbij rijden onze chauffeurs voorzichtig en houden ze zich natuurlijk netjes aan de verkeersregels. Zo kunt u comfortabel en ontspannen rijden.

In onze taxi’s hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze taxi’s worden namelijk regelmatig nagekeken en onderhouden, waardoor ze altijd in topconditie zijn. Daarbij zijn de taxi’s voorzien van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen, waardoor u zorgeloos met ons mee kunt reizen.

Nederland, Noord-Brabant, Breda, 23-08-2016; Prinsenbeek. Infrabundel, combinatie van autosnelweg A16 gebundeld met de spoorlijn van de HSL (re).  Park Overbos met stadsduct Over-bos in de voorgrond, stadsduct Valdijk daar achter. De bundel loopt in tunnelbakken, lokale wegen gaan over deze infrabundel heen, door middel van de zogenaamde stadsducten, gedeeltelijk ingericht als stadspark.
Combination of motorway A16 and the HST railroad, crossed by local roads by means of *urban ducts*, partly designed as public  parks.
luchtfoto (toeslag op standard tarieven);
aerial photo (additional fee required);
copyright foto/photo Siebe Swart
Taxi Breda

Wij bieden verschillende diensten aan

Omdat wij graag zoveel mogelijk mensen van dienst zijn, bieden wij ook verschillende diensten aan. Zo brengen we u graag naar de luchthaven wanneer u op vakantie gaat. De bagage die u dan meeneemt, wordt natuurlijk gratis vervoerd. Verder hebben wij ook een taxi bus beschikbaar voor grotere gezelschappen, verzorgen wij zakelijk vervoer en hebben we ook een zorgtaxi. Zo kunt u vrijwel altijd bij ons terecht voor vervoer.

Onze tarieven

  • Instap €2,95
  • Prijs Per KM €2,18
  • Prijs Per Minuut €0,36
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instapprijs
€2,95
Prijs Per KM
€2,18/km
Reserveer nu!
  • Instap €6,04
  • Prijs Per KM €2,75
  • Prijs Per Minuut €0,41
  • Wachttarief Per Uur €36,60
Instap
€6,04
Prijs Per KM
€2,75/km
Reserveer nu!
Luchthaven Taxi
€79/vanaf
VIP Taxi
€79,95/uur
Reserveer nu!

Met de taxi van en naar zundert voor een scherpe prijs

Voor een taxi in Zundert wilt u niet al te veel betalen. Logisch. Wij begrijpen dit maar al te goed en hanteren daarom erg scherpe tarieven. Natuurlijk wilt u ook weten waar u aan toe bent. Wij zijn dan ook erg helder en duidelijk over onze tarieven. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Al onze tarieven kunt u dan ook gemakkelijk op onze website vinden. Hebt u toch nog vragen over onze prijzen? Dan kunt u natuurlijk altijd even bellen.

Op zoek naar een taxi in Zundert? Neem contact op!

Wanneer u een taxi in Zundert wilt reserveren kunt u dat zeker bij ons doen! Wij staan immers altijd voor u klaar en brengen u graag op een soepele manier naar uw nieuwe bestemming. Wilt u reserveren, dan kan dat gemakkelijk online op onze website, maar u kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen. Zo kunnen we u altijd op de juiste manier helpen.